1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

AGP Business Software

AGP Business Software is een dynamisch en betrouwbaar softwarebedrijf. Dankzij gedegen vakmanschap, betrokkenheid bij de klanten en gevoel voor kwaliteit is ons bedrijf gestaag gegroeid tot een allround systeemhuis waar continuïteit de boventoon voert.

Een klantgerichte automatiseringspartner met verstand van uw branche

AGP Veghel Met een nuchtere, klantgerichte mentaliteit en een diepgaande branchekennis in diverse bedrijfstakken leveren wij, al sinds 1977, totaaloplossingen op het gebied van administratieve en logistieke automatisering. Wij opereren vanuit drie vestigingen: het hoofdkantoor in Veghel, een kantoor in Capelle a/d IJssel en een samenwerkingspartner in België. Op deze kantoren tezamen zijn meer dan 75 werknemers dagelijks werkzaam voor onze klanten. Ons klantenbestand bestaat momenteel uit meer dan 750 klanten in diverse branches, voornamelijk in de Benelux, maar ook daar buiten.

AGP Business Software is een overkoepelende organisatie waarin door de jaren heen meerdere softwarehuizen hun krachten hebben gebundeld: AG&P Software, BST en IJsselware. Het zijn allemaal softwareontwikkelaars van het eerste uur, ieder met hun eigen specifieke branchekennis en praktijkervaring.

AG&P Software - opgericht in 1977
BST  - opgericht in 1975
IJsselware -  opgericht in 1983