1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

ERP bedrijfssoftware voor de handel en groothandel

Een goed automatiseringssysteem ondersteunt uw dagelijkse werkprocessen in de organisatie en geeft ruimte voor groei en ontwikkeling. AGP Trade is een ERP systeem ontwikkeld voor de handelsonderneming om onder andere de processen inkoop, verkoop, voorraadbeheer, relatiebeheer, magazijnautomatisering, logistiek, facturering en financiële administratie te ondersteunen. Als uitbreiding hierop kunnen onder andere de processen kassaverkoop, werkplaats, productie, assemblage en planning en service worden geautomatiseerd. Daarnaast zijn uitgebreide koppelingen aanwezig met toepassingen via internet, zoals o.a. een webshop.

Volledige integratie

In één volledig geïntegreerd systeem werken inkoop en verkoop samen, wordt de financiële administratie automatisch bijgewerkt en kunnen analyses leiden tot optimalisatie van voorraadbeheer en marketing. Onze (groot)handel software is ontwikkeld met een aantal vooraanstaande organisaties uit de handelsbranche. Hierdoor sluit het pakket naadloos aan op uw bedrijfsprocessen en de uitdagingen die u als handelaar dagelijks tegenkomt. AGP Trade is modulair opgebouwd en volledig geïntegreerd. Hierdoor hoeft u gegevens maar één keer in te voeren. Onder andere uw voorraadadministratie, inkoopadministratie en verkoopadministratie zijn met elkaar gekoppeld en u heeft altijd een actueel overzicht van de huidige voorraad.

Breed inzetbaar

AGP Trade kan ingezet worden voor ieder type groothandel. Door de brede functionaliteit en variabele instellingen is AGP Trade de ERP oplossing voor iedere handelsbedrijf. Dit blijkt onder meer uit een reeks succesvolle implementaties in onder andere de nichemarkten: technische groothandel, park- en tuinbouwmachines, groothandel in auto-onderdelen, bouwmaterialen, sport- en recreatieartikelen, en computers en randapparatuur. Door de diverse modules van AGP Trade kunnen we een optimale samenstelling voor uw organisatie maken. Zo hebben wij speciale modules ontwikkeld voor onder andere productie en werkplaats.

E-commerce en internettechnologie

AGP Trade biedt vergaande koppelingen met toepassingen via internet zoals E-catalogus, E-shop, E-CRM en E-Service. Klanten kunnen hun orders zelf invoeren en ze ontvangen inzicht in de voortgang van hun bestelling. Uw vertegenwoordigers hebben op elk moment, met slechts een internetverbinding, inzicht in gegevens van klanten, de voorraadpositie en de prijslijsten, bovenal kunnen ze op locatie orders invoeren.

Software kan technisch nog zo goed zijn, zonder kennis van uw branche wordt het geen succes. Wij kennen de ontwikkelingen, de dagelijkse uitdagingen en mogelijkheden van de groothandelsbranche. Kortom: wij weten waar we over praten!

Kennis van uw branche

Software kan technisch nog zo goed zijn, zonder kennis van uw branche wordt het geen succes. Wij kennen de ontwikkelingen, de dagelijkse uitdagingen en mogelijkheden van de groothandelsbranche. Kortom: wij weten waar we over praten!