1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Productie / assemblage

AGP Trade is niet alleen ontwikkeld voor organisaties die producten inkopen en deze producten vervolgens ongewijzigd weer verkopen. AGP Trade is ook ontwikkeld voor bedrijven met een assemblage- of productiefunctie.
Ter ondersteuning van de administratieve registratie van uitbesteding, productie, assemblage of samenstelling van artikelen uit andere artikelen is AGP Trade namelijk uitgerust met specifieke productie- en assemblage functionaliteit.

Doordat de module Productie als geïntegreerd onderdeel ingezet kan worden in AGP Trade is er direct een koppeling met uw voorraad- en financiële administratie. De module Productie geeft u duidelijk inzicht in de opbouw van uw productieprocessen, de benodigde stuklijsten, de vervaardigde eindproducten, de tijd per productieproces en eventuele verschillen tussen voor- en nacalculaties.

Uiteraard kunnen in de module Productie ook klantspecifieke processen aangemaakt worden, kunnen er delen van de productie aan relaties uitbesteed worden en voorziet de module in de registratie van afval en uitval.

Indien uw organisatie productie- en of assemblageprocessen kent, kan door middel van AGP Trade de ware kracht van een ERP oplossing ervaren worden.