1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Referenties AGP Trade

Al meer dan 750 bedrijven werken met de verschillende ERP systemen van AGP Business Software. Hier leest u over enkele van onze automatiseringsprojecten. Onze referenties vertellen u graag over hun ondervindingen en projectervaringen.

Dersimo
Website: www.dersimo.nl
Branche: Textielbranche
We hebben, samen met AGP, de overgang heel goed voorbereid. Onze klanten hebben hierdoor van de live gang niet of nauwelijks iets gemerkt.
EMM International
Website: www.emm.com
Branche: non paint
Vanaf 1994 is EMM geautomatiseerd door AGP Business Software. Tot 2008 was dit met een maatwerkoplossing en per 1 januari 2008 is EMM live met het standaardpakket voor de groothandel; AGP Trade.
Eppinga hout & bouwmaterialen
Website: www.eppinga.nl
Branche: Groothandel in bouwmaterialen
De doorslaggevende factor voor Eppinga en Groot Enzerink was de referentie. "Daar weet je zeker dat je een eerlijk antwoord krijgt", vertelt Eppinga.
Induparts
Website: www.induparts.nl
Branche: Technische groothandel
In het voortraject, bij het opzetten van het bedrijf, moest er over veel zaken nagedacht worden. Onder andere en tevens zeer belangrijk: het selecteren van een geschikt ERP systeem.
Jako
Website: www.jako.nl
Branche: Techn. Groothandel
AGP is een middelgrote softwareleverancier waar je heel direct mee kunt communiceren.
Joh. Bosgra bv
Website: www.bosgra.nl
Branche: Tuin- en parkmachines
"Onder andere de standaard koppelingen die zij al bieden met verschillende leveranciers, een goed relatiebeheer-systeem, barcodescanning en het eenvoudig kunnen raadplegen van de gehele machinehistorie, waren in onze ogen echt van toegevoegde waarde voor ons bedrijf."
Nomag
Website: www.nomag.nl
Branche: Technische groothandel
"Je moet altijd kijken waar de oorsprong van een pakket ligt en je moet een pakket kiezen dat qua grootte bij je eigen bedrijf past. Niet te ingewikkeld doen, gewoon met je gezonde boerenverstand."
Smezo
Website: www.smezo.nl
Branche: Technische groothandel
“Gegevens zijn makkelijker inzichtelijk en bij te sturen, de beeldscherm opbouw is duidelijk en logisch, zoeken in het systeem is zeer eenvoudig en snel en de informatie die we uit het systeem halen is uitgebreider en makkelijker te raadplegen.”
Twepa
Website: www.twepa.nl
Branche: Verpakkingsgroothandel
"We hebben het gevoel dat we in AGP een echte partner hebben gevonden. Duidelijke afspraken, eerlijk en open communiceren, geven en nemen, luisteren naar de klant. Kortom: als we ergens voor gaan, dan gaan we er samen voor! Een echte lange termijn relatie!"
Zanten
Website: www.zanten.nl
Branche: Technische groothandel
“Door de goede communicatie met AGP kunnen we continu het product aanscherpen en eventueel verbeteren.”