1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

ERP bedrijfssoftware voor het installatiebedrijf

AGP InstallWare is een ERP systeem speciaal ontwikkeld voor het klein tot middelgrote installatiebedrijf en is ontstaan in samenwerking met installateurs van de verschillende specifieke bedrijfsvoeringen in de installatietechniek; elektrotechniek, koeltechniek, sanitair, CV, loodgieter en beveiliging. Door deze intensieve samenwerking hebben wij een modulaire softwareoplossing ontwikkeld die toepasbaar is in de gehele installatiebranche en voor ieder installatiebedrijf.

Zeer compleet en eenvoudig in gebruik

Onze software biedt de kleine en middelgrote installatiebedrijven meer grip op hun bedrijfsvoering middels een zeer complete en gebruiksvriendelijke softwareoplossing. Belangrijk is dat u en uw medewerkers eenvoudig en snel kunnen werken met de software, het is tenslotte een hulpmiddel om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren. Belangrijk is dat wij, door jarenlange ervaring en kennis in de branche, dezelfde taal spreken als onze klanten. En omdat wij de softwareontwikkeling in eigen beheer hebben, kunnen wij u de flexibiliteit leveren die u nodig heeft.

Tijdwinst en integratie

AGP InstallWare is modulair opgebouwd, alle modules zijn makkelijk te combineren en sluiten naadloos aan op de praktijk die een installatiebedrijf dagelijks tegenkomt. De modules van AGP Installware zijn volledig met elkaar geïntegreerd en volledig afstemmen op uw bedrijfsvoering en processen. Samen met u bekijken we welke modules voor uw bedrijf de meeste voordelen bieden. Zo kunt u beginnen met alleen de basismodules en dit later, naar eigen behoefte, uitbreiden met aanvullende modules. Door de integratie van de modules bespaart u veel tijd, u hoeft gegevens maar één keer in te voeren en u bent in staat snel en correct te calculeren, offreren en factureren met de meest actuele prijzen. De toegevoegde waarde is direct merkbaar door het efficiënter en eenvoudiger kunnen werken.

Altijd up-to-date

AGP InstallWare loopt nog steeds voorop in de markt voor software en automatisering in de installatiebranche. De ontwikkeling van AGP InstallWare wordt in eigen beheer gehouden, zodat de nieuwste technologieën op de voet gevolgd worden en direct toegepast worden in het ERP systeem. Zo zijn er vergaande koppelingen met internet en 2BA, en ook ontwikkelden wij de digitale werkbon voor uw monteurs in de buitendienst.

Met onze ERP software, AGP Installware, bereikt u maximale efficiency: de kosten zo laag mogelijk en de opbrengsten zo hoog mogelijk. Voor grote en projectgerichte installatiebedrijven hebben wij de ERP oplossing AGP Projects, een meer complexere software oplossing waar de nadruk nog meer ligt op projecten en service.