1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

ERP bedrijfssoftware voor project en serviceorganisaties

AGP Projects is van oorsprong speciaal ontwikkeld voor middelgrote tot grote installatiebedrijven. Door de jaren heen heeft dit ERP systeem zich geëvolueerd tot een volwaardig project en service software systeem (PSA - PSO). AGP Projects is een functioneel, breed opgezet, administratief, logistiek en financieel softwarepakket. Het ERP systeem sluit perfect aan op uw bedrijfsprocessen en de uitdagingen die u als project- en serviceorganisatie dagelijks tegenkomt.

Projectbeheersing en Fieldservice

Concurrerend offreren, optimale inzet van uw medewerkers, opdrachtgevers informeren over de voortgang, tijdig inkopen bij de beste leveranciers, nacalculeren per project. Het zijn slechts enkele voorbeelden van activiteiten die uw project succesvol maken. U hebt nauwkeurig zicht op welke projecten uw organisatie winst draait en waar bijgestuurd moet worden. Met de optionele Websuite module kunt u ook via het Web processen laten verlopen, zoals een digitale werkbon voor de buitendienst voor de afhandeling van contract afspraken en/of storingen. Op deze wijze heeft u dus snel inzicht in wat het resultaat is van de servicevoorziening in een bepaalde periode.

Internet integratie

Bedrijfssoftware optimaliseert niet alleen uw interne informatiestromen. Dankzij inspanningen van brancheorganisaties worden informatiesystemen van participanten in de bedrijfskolom op elkaar afgestemd voor eenvoudige, gestandaardiseerde informatie-uitwisseling. Producenten, groothandels, leveranciers, (potentiële) klanten en andere bedrijven gebruiken het internet als transportmedium en informatieplatform. Onze vergaande integratie en koppelingen met internet bieden u vele mogelijkheden op het gebied van interne en externe communicatie.

Modulaire opbouw

Het systeem biedt een volledig geïntegreerde totaaloplossing van acquisitie, relatiebeheer, calculatie, werkvoorbereiding, inkoop, verkoop, projectadministratie, projectplanning en projectuitvoering, tot en met service en onderhoud op de geleverde projecten en/of installaties. Voor organisaties die naast de weergegeven kenmerken ook een handels- of productiefunctie hebben, biedt het systeem bijpassende modules. Door de modulaire opbouw van de software heeft u het voordeel dat, door het inzetten van de juiste modules, een optimale samenstelling gemaakt kan worden toegespitst op uw bedrijf. Geen overbodige functionaliteit en de mogelijkheid om gefaseerd te starten.

Gebruikersgemak

Uw medewerkers halen meer uit uw ERP software als de functies helder en toegankelijk zijn. Bij de ontwikkeling van AGP Projects is elk programma in iedere module volgens dezelfde basisprincipes opgezet met een zeer consistent gebruik van knoppenbalken en tabbladen. Als uitgangspunt zijn de afspraken gehanteerd die voor ieder programma onder Microsoft Windows gelden. Uw medewerkers kunnen na een korte leertijd direct aan de slag met AGP Projects.