1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

ERP bedrijfssoftware voor verhuurbedrijven

Geen branche is zo dynamisch als de verhuurbranche. De werkzaamheden vergen een nauwkeurig samenspel en ruime flexibiliteit van diverse disciplines. Het behalen van een optimaal resultaat is in de verhuurbranche van wezenlijk belang. Er zijn veel verhuurbedrijven en uw potentiële klant is geneigd om te kiezen voor een bedrijf dicht bij huis of met de meest aantrekkelijke prijs. Verhuursoftware kan helpen om tot een concurrerende prijs/kwaliteit te komen zonder rendementsverlies, gewoon door personeel, materieel en logistiek beter op elkaar af te stemmen.

Uitgebreide functionaliteit

AGP Rent software is een breed opgezet, modulair ERP systeem. Het systeem biedt een volledig geïntegreerde totaaloplossing van acquisitie, calculatie, offerte, werkvoorbereiding, inkoop, verkoop, relatiebeheer, projectuitvoering en planning tot facturering. Een uitgebreid basispakket, aangevuld met de voor u belangrijke extra modules zoals bijvoorbeeld barcodescanning of RFID. Door het inzetten van de juiste modules maken wij de optimale samenstelling, toegespitst op uw organisatie en uw medewerkers. Hierdoor hebt u geen overbodige functionaliteiten en de mogelijkheid om gefaseerd te starten.

Realtime inzicht

Bij het opstellen van een offerte wilt u realtime inzicht hebben in de voorraad voor een bepaalde huurperiode. Als verhuurder wilt u een artikel en/of dienst zo vaak mogelijk verhuren met minimale inspanning, zonder dat er dubbele boekingen ontstaan. AGP Rent verhuursoftware voorziet u in actuele inzichten in de voorraad, een nauwkeurige verhuurplanning en correcte facturatie.

Specialisme in de verhuurbranche

AGP Rent is ERP software welke binnen de gehele verhuurbranche toepasbaar is. De verhuurbranche kent vele disciplines, onder te verdelen in onder andere: audio verhuur, licht en geluid verhuur, tentenverhuur, horecaverhuur, partyverhuur en machines en gereedschappenverhuur. AGP Rent heeft bewezen, binnen deze disciplines van verhuurbedrijven, een betrouwbare ICT en software partner te zijn. Samen met u kijken we hoe AGP Rent binnen uw verhuurbedrijf zou kunnen bijdragen aan optimalisatie. Inmiddels maakt een grote groep verhuurbedrijven, van de kleine tot de grote organisaties, dagelijks gebruik van de verhuursoftware AGP Rent.