1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Consultancy

Alvorens u overgaat tot aanschaf van onze software zullen wij samen met u kijken hoe de ICT behoefte van uw organisatie vertaald kan worden naar onze software oplossingen. Samen met u kijken we naar de werkprocessen in uw organisatie. Een optionele mogelijkheid is het laten uitvoeren van een vooronderzoek.

Na de aanschaf is het onze taak u te helpen bij het in gebruik nemen van de software. Een juiste implementatie zorgt voor het succes van onze software binnen uw organisatie. De implementatie wordt verricht aan de hand van een projectplan welke onze projectleider samen met u heeft opgesteld. De implementatie wordt verricht door onze consultants. Zij komen oorspronkelijk vaak zelf uit uw branche en hebben reeds vele implementaties verricht. Zij weten daarom als geen ander hoe uw branche werkt en hoe wij uw organisatie het beste van dienst kunnen zijn.

Door de jaren heen kwam er steeds meer de vraag van onze prospects en klanten om ook hun hardware en netwerkbeheer voor hen te verzorgen. Desgewenst kunnen wij ook dit voor u invullen en bieden wij uw de hiervoor benodigde support.