Functionaliteit volledig afgestemd op uw bedrijfsprocessen

Leuk dat u ons wilt leren kennen!

We nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Handel

Technisch, gereedschappen en machines, bouw en sanitair,  automaterialen en verpakkingen

Verhuur

AV, licht, geluid, evenementen, facilitair, gereedschappen en machines

Installatie

Elektrotechniek, loodgieter, cv, sanitair, beveiliging en koeltechniek

Projecten

Projecten, installaties, verkeerstechniek, AV en mediatechniek, service en onderhoud

SOFTWARE SPECIFIEK VOOR UW BRANCHE

Een goed automatiseringssysteem ondersteunt uw dagelijkse werkprocessen in de organisatie en geeft ruimte voor groei en ontwikkeling. Onze branchesoftware oplossingen zijn modulair opgebouwd en de instellingen kunnen tot op de gebruiker specifiek worden aangepast. Hierdoor bieden zij een hoge mate van flexibiliteit en zijn zij volledig af te stemmen op uw bedrijfsvoering. De software past zich aan uw organisatie aan, want goed functionerende software is het fundament voor uw zakelijk succes.

handelssoftware

HANDELSSOFTWARE

AGP Trade is het ERP software systeem dat speciaal ontwikkeld is voor de handelsbranche om onder andere de processen inkoop, verkoop, voorraadbeheer, relatiebeheer, magazijnautomatisering, logistiek, facturering en financiële administratie te ondersteunen. Eén oplossing voor al uw administratieve, logistieke en financiële processen. AGP Trade handelssoftware kan ingezet worden voor ieder type groothandel. In diverse groothandels hebben wij ons gespecialiseerd, zoals technische groothandels, bouwmaterialen en sanitair, verpakkingen, automaterialen en woontextiel.

VERHUURSOFTWARE

AGP Rent is breed opgezette, modulaire branchesoftware voor de gehele verhuurbranche. Het systeem biedt een volledig geïntegreerde totaaloplossing voor onder andere acquisitie, calculatie, werkvoorbereiding, verhuur, inhuur, inkoop, verkoop, projectuitvoering, planning en facturatie. De verhuurbranche kent vele disciplines, onder te verdelen in onder andere: audio visueel, licht en geluid, tenten, horeca, evenementen, machines en gereedschappenverhuur. AGP Rent verhuursoftware is toepasbaar binnen de gehele verhuurbranche.

verhuursoftware
installatiesoftware

INSTALLATIE SOFTWARE

AGP InstallWare is een uiterst functionele en gebruiksvriendelijke branchesoftware speciaal voor het klein en middelgroot installatiebedrijf. Het systeem biedt een volledig geïntegreerde totaaloplossing voor acquisitie, calculatie, werkvoorbereiding, inkoop, verkoop, document management, mobiel werken, planning en service & onderhoud. AGP InstallWare is ontstaan in samenwerking met installateurs van de verschillende specifieke bedrijfsvoeringen in de installatietechniek; elektrotechniek, koeltechniek, sanitair, CV, loodgieter en beveiliging. Door deze intensieve samenwerking hebben wij een modulaire softwareoplossing ontwikkeld die toepasbaar is in de gehele installatiebranche en voor ieder installatiebedrijf.

PROJECTEN SOFTWARE

AGP Projects is een functioneel, breed opgezet administratief en logistiek softwarepakket voor projectmatig werkende en serviceorganisaties. Het systeem biedt een volledig geïntegreerde totaaloplossing voor acquisitie, calculatie, werkvoorbereiding, inkoop, verkoop, projectuitvoering, planning en service & onderhoud. AGP Projects is van oorsprong speciaal ontwikkeld voor middelgrote tot grote installatiebedrijven. Door de jaren heen heeft dit ERP systeem zich geëvolueerd tot een volwaardig project en service software systeem (PSA – PSO).  Projecten in de koeltechniek, warmtetechniek, elektrotechniek, verkeerstechniek of AV techniek: AGP Projects sluit perfect aan op uw bedrijfsprocessen en de uitdagingen die u als project- en serviceorganisatie dagelijks tegenkomt.

projectsoftware

Uw persoonlijke partner in branchesoftware