Optimaliseer uw processen en
behaal meer rendement met
de handelssoftware van AGP

Leuk dat u ons wilt leren kennen!

We nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Handelssoftware

Ontwikkelingen gaan snel, klanten zijn veeleisend en de interne organisatie vereist continue  aandacht. AGP Trade is de groothandelssoftware die u ondersteunt in uw dagelijkse processen, die het beheer van veel en snel wijzigende gegevens voor u eenvoudiger maakt en waarop u kunt vertrouwen in de analyse van cijfers en bij verbetering van de interne organisatie. Een goed automatiseringssysteem biedt u een totaaloplossing in de ondersteuning van uw dagelijkse werkprocessen in de organisatie en geeft ruimte voor groei en ontwikkeling. AGP Trade is het handelssoftware systeem dat speciaal ontwikkeld is voor de handelsbranche om onder andere de processen inkoop, verkoop, voorraadbeheer, relatiebeheer, magazijnautomatisering, logistiek, facturering en financiële administratie te ondersteunen. Als uitbreiding hierop kunnen onder andere de processen kassaverkoop, werkplaats, productie, assemblage en planning en service worden geautomatiseerd. Daarnaast zijn uitgebreide koppelingen aanwezig met toepassingen via internet, zoals o.a. een webshop. Door de vergaande integratie van alle modules, hoeft u gegevens maar één keer in te voeren en kunt u deze door de gehele software raadplegen. Met onze handelssoftware verhoogt u het rendement van uw handelsonderneming, de toegevoegde waarde is direct merkbaar door het efficiënter en eenvoudiger  kunnen werken.

Onze specialismen

Gereedschappen en machines

technisch en gereedschappen

Bouw en sanitair

bouwmaterialen

Automaterialen

automaterialen

Verpakkingen

verpakkingen

De voordelen voor u

Gebruiksvriendelijke software

Afgestemd op uw bedrijf

Volledige integratie

Modulaire opbouw

Actueel inzicht

Accurate rapportages

Optimaal magazijnbeheer

Tijdwinst

Ketenintegratie

Meerdere administraties en filialen

Productie en werkplaats

Uitgebreide webtoepassingen

Een stevige basis

De basisversie van AGP Trade is zonder meer compleet. U vindt hierin onder andere de   mogelijkheden voor in- en verkooporders, offerte beheer, retouradministratie, logistiek en voorraadbeheer. Biedt u uw klanten meer dan alleen een groothandel, dan kan de basisfunctionaliteit van AGP Trade met modules worden uitgebreid. Ook de integratie van een B2B of B2C webshop behoort tot de standaard mogelijkheden. Iedere module is volgens dezelfde basisprincipes opgezet met een zeer consequent en herkenbaar gebruik van knoppenbalken en tabbladen. Uw medewerkers leren in korte tijd eenvoudig en optimaal te werken met het systeem.

OPTIMAAL BEHEER

Tijdig inkopen bij de ‘beste’ leverancier, het aanhouden van het optimale voorraadniveau, concurrerend verkopen aan uw klanten, snel en met minimale inspanning de juiste informatie boven tafel halen, resultaten direct zichtbaar maken en optimale inzet van uw medewerkers bewerkstelligen, zijn enkele speerpunten van AGP Trade waarvan de gebruikers van AGP Trade dagelijks profiteren. Met AGP Trade verhoogt u het rendement en legt u een stevige basis voor uw onderneming.

ACTUEEL INZICHT

Alle disciplines binnen uw onderneming, de voorraadadministratie, inkoopadministratie en verkoopadministratie zijn met elkaar gekoppeld en u heeft altijd actueel inzicht van de huidige voorraad en het reilen en zeilen van uw organisatie. Uw vertegenwoordigers hebben op elk moment, met slechts een internetverbinding, inzicht in gegevens van klanten, de voorraadpositie en de prijslijsten, bovenal kunnen ze op locatie orders invoeren.

ALTIJD DE JUISTE BESLISSING

In één volledig geïntegreerd systeem werken inkoop en verkoop samen, wordt de financiële administratie automatisch bijgewerkt en kunnen analyses leiden tot optimalisatie van voorraadbeheer en marketing. Vanuit elke gewenste invalshoek krijgt u tijdig de juiste operationele informatie en managementinformatie aangeboden, zodat u de juiste beslissingen kunt nemen. U beschikt over handelssoftware die klaar is voor de dynamiek van vandaag en de toekomst, zodat u snel kunt inspelen op veranderingen en effectief kunt bijsturen waar nodig.

OVERAL MEE VERBONDEN

Er zijn talloze relaties, collega’s, branche organisaties en inkoopcombinaties. Deze partijen willen allemaal snel en goed geïnformeerd worden. AGP Trade biedt vergaande koppelingen met toepassingen via het internet, o.a. een volledige geïntegreerde webshop behoort tot de vele mogelijkheden. Of het nou gaat over een webshop voor uw zakelijke of particuliere klanten, het verzorgen van een mailing, het ophalen en verrijken van artikelgegevens uit de EZ-Base catalogus, handelstransacties via NexMart, EDI of XML laten verlopen of financiële gegevens koppelen met Argentis of Kredietbewaking Bouw, AGP Trade biedt u de mogelijkheden.

CONTINU IN ONTWIKKELING

Onze handelssoftware is continue in ontwikkeling door samen met onze klanten te blijven communiceren over noodzakelijke en gewenste functionaliteit. Hierdoor wordt onze software steeds uitgebreid met functionaliteit waar de markt om vraagt, vandaag en in de toekomst.  Omdat wij de ontwikkeling in eigen beheer hebben, kunnen we snel beslissen over gewenste uitbreidingen en specifieke functionaliteit. Zodat we kunnen blijven voldoen aan de vernieuwde vraag van de klant en de ontwikkelingen in de markt.

Laat u inspireren door onze klanten

Uw persoonlijke partner in handelssoftware