Complete en gebruiksvriendelijke
installatiesoftware voor
ieder installatiebedrijf

Leuk dat u ons wilt leren kennen!

We nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Installatiesoftware

AGP Installware is ontwikkeld in samenwerking met installateurs van diverse specifieke bedrijfsvoeringen en uitgegroeid tot de softwareoplossing voor de gehele installatiebranche. Het pakket is afgestemd op de praktijk en biedt voor de kleine en middelgrote installatiebedrijven meer grip op hun bedrijfsvoering. De verschillende modules sluiten naadloos aan op uw werkprocessen die u dagelijks tegenkomt. Door de vergaande integratie van alle modules, hoeft u gegevens maar één keer in te voeren en kunt u deze door de gehele software raadplegen. Met onze installatiesoftware verhoogt u het rendement van uw onderneming. Maximale efficiency wordt bereikt: de kosten zo laag mogelijk en de opbrengsten zo hoog mogelijk.

Onze specialismen

Elektrotechniek

elektrotechniek

Beveiliging

beveiliging

Loodgieter, cv en sanitair

CV en sanitair

Koeltechniek

koeltechniek

De voordelen voor u

Gebruiksvriendelijke software

Up to date met 2BA

Gegevens maar één keer invoeren

Geen overbodige functionaliteit

Snelle uitwisseling van gegevens

Accurate rapportages

Actueel inzicht

Tijdwinst

Afgestemd op uw branche

Automatische update

Optimaal beheer

Mobiele werkbonnen

EENVOUDIG WERKEN

Doordat AGP InstallWare modulair is opgebouwd, kunnen wij onze software makkelijk combineren en volledig afstemmen op uw bedrijfsvoering en processen. En door de integratie van alle modules, hoeft u gegevens maar één keer in te voeren en kunt u deze door de gehele software raadplegen. De toegevoegde waarde is direct merkbaar door het efficiënter en eenvoudiger kunnen werken.

OVERAL INZICHT

Het moderne installatiebedrijf ontwikkelt zich en de bedrijfsprocessen nemen in complexiteit en  informatievoorziening toe. In het verleden was de bedrijfsautomatisering vooral gericht op operationele taken, zoals facturering en voorcalculatie. Met de ontwikkeling van internet en mobiele communicatie worden disciplines zoals informatie uitwisseling en ondersteuning van monteurs, steeds nadrukkelijker bij het proces betrokken.

BRANCHE EXPERTISE

Belangrijk is dat wij, door jarenlange ervaring en kennis in de branche, dezelfde taal spreken als onze klanten. Juist omdat wij de ontwikkeling van onze installatiesoftware in eigen beheer hebben, kunnen wij u de flexibiliteit leveren die u nodig heeft. Samen met u bepalen wij welke modules van toepassing zijn op uw bedrijf. Één oplossing voor al uw administratieve en logistieke processen. Om er voor te zorgen dat u optimaal en altijd gebruik kunt maken van onze software, leveren wij ook alle daarbij horende service, zoals: consultancy, opleiding, ondersteuning, updates en de benodigde hardware.

CONTINU IN ONTWIKKELING

AGP InstallWare heeft voor de totale installatiebranche steeds voorop gelopen in de markt voor automatiseringsoplossingen. Door een intensieve samenwerking met onze gebruikers, volgen wij de ontwikkelingen op de voet en blijft onze installatiesoftware voldoen aan de allerlaatste eisen. De nieuwste technologische ontwikkelingen worden bij voldoende stabiliteit geïmplementeerd in onze software. Maar dat wat u vandaag koopt, kunt u dat morgen ook nog gebruiken? Continuïteit heeft alles te maken met het heden en de toekomst.

Laat u inspireren door onze klanten

Uw persoonlijke partner in installatiesoftware