Altijd en overal realtime
inzicht in uw projecten

Leuk dat u ons wilt leren kennen!

We nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Projectsoftware

Een goed softwarepakket ondersteunt de dagelijkse werkprocessen in uw organisatie en geeft ruimte voor groei en ontwikkeling.  AGP Projects is een functioneel, breed opgezet, administratief en logistiek softwarepakket voor projectmatig werkende en projectgestuurde organisaties, van oorsprong ontwikkeld voor de installatiebranche. Deze projectensoftware biedt een volledig geïntegreerde totaaloplossing van acquisitie, calculatie, werkvoorbereiding, inkoop, verkoop, projectuitvoering en planning tot en met service en onderhoud op de geleverde projecten. Voor organisaties die naast de weergegeven kenmerken van een allround projectgestuurde organisatie, ook een verkoop- of productiefunctie hebben, biedt het systeem bijpassende modules. Ook is een geïntegreerde financiële administratie mogelijk voor een naadloze financiële verslaglegging. Door de vergaande integratie van alle modules, hoeft u gegevens maar één keer in te voeren en kunt u deze door de gehele software raadplegen. Met onze software verhoogt u het rendement van uw onderneming, de toegevoegde waarde is direct merkbaar door het efficiënter en eenvoudiger  kunnen werken.

Onze specialismen

Projecten en installaties

projecten

Verkeerstechniek

verkeerstechniek

Service en onderhoud

service en onderhoud

AV en media techniek

av en media techniek

De voordelen voor u

Gebruiksvriendelijke software

Afgestemd op uw bedrijf

Volledige integratie

Modulaire opbouw

Inzicht in projecten

Accurate rapportages

Grafisch planbord

Tijdwinst

Ketenintegratie

Meerdere administraties en filialen

Actueel inzicht

Uitgebreide webtoepassingen

BETROUWBARE INFORMATIE

Bedrijfsprocessen nemen toe in complexiteit en actuele informatievoorziening is essentieel voor de bedrijfsvoering. Om succesvol te blijven, hebt u behoefte aan betrouwbare informatie. U wilt een nauwkeurig zicht op welke projecten uw organisatie winst draait en waar minder rendement behaald wordt. Vanuit elke gewenste invalshoek krijgt u tijdig de juiste operationele managementinformatie aangeboden zodat u met name (langlopende) projecten beter kunt beheersen. Elk project is uniek en vormt telkens weer een uitdaging om het nog efficiënter te doen.

OPTIMAAL PROJECTBEHEER

Met projectsoftware van AGP altijd en overal real-time inzicht in uw projecten en alle daarbij behorende gegevens en documenten, optimale inzet van uw medewerkers, opdrachtgevers informeren over de voortgang, tijdig inkopen tegen de laagste prijzen, concurrerend calculeren, nacalculeren per project. Het zijn slecht enkele voorbeelden van activiteiten die uw projecten succesvol maken. Ook ontwikkelingen zoals ketenmanagement, dienstenconcepten en preventief onderhoud worden vandaag de dag steeds belangrijker.

KRACHTIGE ANALYSES

De integratie met MS Outlook en de zeer de zeer uitgebreide DMS-functionaliteit zorgen voor een correcte en continue afhandeling van alle dataverkeer binnen uw organisatie. Hierbij is alle data uit uw backoffice altijd en overal opvraagbaar via het E-portaal. Ook kunnen periodieke rapportages per project, relatie, debiteur, crediteur etc. worden getoond. Deze functionaliteit kan verder worden uitgebreid middels krachtige analyses in dashboards van Qlikview. Tot slot voorziet AGP Projects uiteraard ook in een financiële administratie waarin, indien gewenst, meerdere bedrijven ondergebracht kunnen worden.

WEB INTEGRATIE

AGP Projects is continu in ontwikkeling om te kunnen blijven voldoen aan de vernieuwde vraag van de klant en de ontwikkelingen in de markt. Producenten, groothandels, projectmatig werkende bedrijven en projectgestuurde organisaties gebruiken internet steeds meer voor het koppelen van systemen. AGP Projects biedt tal van koppelingsmogelijkheden en inleesfuncties. Deze ontwikkelingen betekenen voor u dat het onderhoud van een artikelbestand met een
actueel prijsinformatiesysteem aanzienlijk eenvoudiger wordt en inkooporders elektronisch kunnen worden aangeboden aan de groothandel en/of leverancier.

AFGESTEMD OP UW BEDRIJF

AGP Projects ondersteunt de dagelijkse werkprocessen in uw organisatie om zo uw projecten nog succesvoller te maken. Door de modulaire opbouw van de software en het inzetten van de juiste modules, kan een optimale samenstelling gemaakt worden toegespitst op uw bedrijf. Alle disciplines in uw bedrijf krijgen zo de juiste softwaregereedschappen aangeboden. Geen overbodige functionaliteit en de mogelijkheid om gefaseerd te starten. Met AGP Projects beschikt u over projectsoftware die klaar is voor de dynamiek van vandaag en de toekomst, zodat u snel kunt inspelen op veranderingen en effectief kunt bijsturen waar nodig.

EENVOUDIG WERKEN

Uw medewerkers halen meer uit uw informatiesysteem als functies helder en toegankelijk zijn. Bij de ontwikkeling van AGP Projects is iedere module volgens dezelfde basisprincipes opgezet met een zeer consequent en herkenbaar gebruik van knoppenbalken en tabbladen. Uw medewerkers leren in korte tijd eenvoudig en optimaal te werken met het projectsoftware systeem. Alle onderdelen van AGP Projects die u wenst te gaan gebruiken, vormen één geïntegreerd geheel, waardoor u gegevens slechts eenmaal in hoeft te geven om vervolgens in diverse disciplines te kunnen gebruiken.

Laat u inspireren door onze klanten

Uw persoonlijke partner in projectsoftware