Optimaliseer uw verhuurplanning
en behaal maximaal rendement met
de verhuursoftware van AGP

Leuk dat u ons wilt leren kennen!

We nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Verhuursoftware

Eén oplossing voor al uw administratieve, logistieke en financiële processen. AGP Rent is een breed opgezette, modulaire software oplossing voor de gehele verhuurbranche. Het systeem biedt een volledig geïntegreerde totaaloplossing voor onder andere acquisitie, calculatie, werkvoorbereiding, verhuur, inhuur, inkoop, verkoop, projectuitvoering, planning en facturatie. Daarnaast zijn uitgebreide koppelingen aanwezig met toepassingen via internet, zoals o.a. een webshop. Door de vergaande integratie van alle modules, hoeft u gegevens maar één keer in te voeren en kunt u deze door de gehele software raadplegen. De toegevoegde waarde is direct merkbaar door het efficiënter  kunnen werken. Met de betrouwbare en actuele informatie uit het systeem kunt u uw organisatie snel en effectief bijsturen wanneer nodig.

Onze specialismen

AV, licht en geluid

av, licht en geluid

Facilitair

facilitaire voorzieningen

Evenementen

evenementen, tenten en podia

Gereedschap en machines

gereedschappen en machines

De voordelen voor u

Gebruiksvriendelijke software

Afgestemd op uw bedrijf

Volledige integratie

Modulaire opbouw

Inzicht in projecten

Accurate rapportages

Grafische verhuurplanning

Tijdwinst

Informatie uitwisselen met derden

Meerdere administraties en filialen

Actueel inzicht

Uitgebreide webtoepassingen

Dynamisch en flexibel

Geen branche is zo dynamisch als de verhuurbranche. De werkzaamheden vergen een nauwkeurig samenspel en ruime flexibiliteit van diverse disciplines. Er zijn veel verhuurbedrijven en uw potentiële klant is geneigd om te kiezen voor een bedrijf dicht bij huis of met de meest aantrekkelijke prijs. Met AGP Rent beschikt u over flexibele verhuursoftware die gemaakt is om in te kunnen springen op de wensen en behoeften van uw organisatie en de dynamische verhuurketen. Software die klaar is voor de toekomst, zodat u snel kunt inspelen op veranderingen en effectief kunt bijsturen waar nodig.

OPTIMAAL RESULTAAT

Het behalen van optimaal resultaat is in de verhuur van wezenlijk belang. Prijs en plaats zijn voor u een belangrijk instrument. Het verhuren van artikelen en diensten is een arbeidsintensief proces en u wilt uw artikel en/of dienst zo vaak mogelijk verhuren met minimale inspanning. Om succesvol te zijn en de concurrentie voor te blijven, dienen personeel, materieel en logistiek naadloos op elkaar te worden afgestemd. AGP Rent helpt u om tot een concurrerende prijs/kwaliteit verhouding te komen zonder rendementsverlies.

ACTUEEL INZICHT

Om projecten en evenementen nauwkeurig te plannen met het juiste materiaal en personeel, is het voor u belangrijk om te weten waar welke artikelen en werknemers in welke periode zijn. Bij het opstellen van een offerte wilt u realtime inzicht hebben in de beschikbare voorraad en het personeel voor een bepaalde huurperiode, zodat er geen dubbele boekingen ontstaan. Altijd en overal realtime inzicht in uw projecten en bijbehorende documenten, actueel inzicht in de voorraad voor een bepaalde huurperiode en optimale inzet van uw medewerkers. Dit zijn enkele speerpunten van AGP Rent.

KRACHTIGE ANALYSES

Alle onderdelen van AGP Rent die u wenst te gebruiken, vormen één geïntegreerd geheel, waardoor u gegevens slechts eenmaal in hoeft te geven om vervolgens in diverse disciplines te kunnen gebruiken. De financiële administratie wordt automatisch bijgewerkt en analyses kunnen leiden tot optimalisatie van bedrijfsprocessen. Vanuit elke gewenste invalshoek krijgt u tijdig de juiste operationele informatie en managementinformatie aangeboden, zodat u de juiste beslissingen kunt nemen. Periodieke rapportages per project, relatie, debiteur, crediteur etc. kunnen worden getoond. Deze functionaliteit kan verder worden uitgebreid middels krachtige analyses in dashboards van Qlikview.

DUURZAAM RELATIEBEHEER

Tegenwoordig is relatiebeheer uit geen enkele branche meer weg te denken. Ook voor de verhuurbranche is het optimaal beheren van bestaande relaties en het uitbreiden met nieuwe relaties van wezenlijk belang. U hebt graag alle relevante gegevens van een klant bij elkaar om zo een gedegen klanthistorie op te bouwen. Huurcontracten, prijsafspraken en facturen moeten snel op te vragen zijn, zodat u efficiënt en nauwkeurig kunt werken. Door een up-to-date relatiebeheer te voeren, blijft uw huidige klantenkring tevreden en bent u in staat om gegevens van potentiële klanten nauwkeurig te volgen. Relatiebeheer betekent groei van uw organisatie en AGP Rent biedt u de tools om uw relatiebeheer optimaal te kunnen voeren.

CONTINU IN ONTWIKKELING

Onze verhuursoftware is continue in ontwikkeling door samen met onze klanten te blijven communiceren over noodzakelijke en gewenste functionaliteit. Hierdoor wordt onze software steeds uitgebreid met functionaliteit waar de markt om vraagt, vandaag en in de toekomst.  Omdat wij de ontwikkeling in eigen beheer hebben, kunnen we snel beslissen over gewenste uitbreidingen en specifieke functionaliteit. Zodat we kunnen blijven voldoen aan de vernieuwde vraag van de klant en de ontwikkelingen in de markt.

Laat u inspireren door onze klanten

Uw persoonlijke partner in verhuursoftware