De AGP Klantendag komt er weer aan!

De AGP Klantendag: komt u ook op donderdag 15 maart?

Ook dit jaar organiseren wij weer onze jaarlijkse klantendag. Net als vorig jaar wordt het een middag waarin we u informeren over de belangrijkste ontwikkelingen binnen AGP en haar producten. Dit jaar zal de overname door KCS een belangrijk aspect zijn op het gebied van algemene ontwikkelingen, daarom nodigen wij u ook van harte uit om deze klantendag bij te wonen. Vanwege enthousiaste reacties vorig jaar hebben we weer voor CHV Noordkade als locatie gekozen om jullie te verwelkomen.

We hebben ook dit jaar weer een informatief programma opgezet met een plenaire sessie waarin wij u alles vertellen over de ontwikkelingen binnen AGP, de overname door Kerridge Commercial Systems en onze visie voor de toekomst. Naast algemene ontwikkelingen bieden wij u ook een programma met parallelsessies toegespitst op de ontwikkelingen voor het product dat u gebruikt: Trade, Rent of Projects. We sluiten de dag graag af met een netwerkborrel.

Het belooft een inspirerende middag te worden met veel afwisselende informatie en ruimte om al uw vragen te beantwoorden. Hieronder vindt u de belangrijkste gegevens over de AGP klantendag en natuurlijk een link om u aan te melden. Over enkele weken zullen wij de uiteenzetting van de agenda bekend maken.

Programma

12:00 – 13:00              Inloop met Lunch

13:00 – 16:00              Welkom & plenaire sessie
*                                   Parallelsessies voor Trade, Rent en Projects

16:00 – 17:00               Netwerkborrel

klantendag-agp