Een klantgerichte automatiseringspartner
met verstand van uw branche

Leuk dat u ons wilt leren kennen!

We nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Kwaliteit, deskundigheid en betrokkenheid sinds 1977

AGP Business Software is een dynamisch en betrouwbaar softwarebedrijf. Met een nuchtere, klantgerichte mentaliteit en een diepgaande branchekennis in diverse bedrijfstakken houden wij ons sinds 1977 bezig met het automatiseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen in diverse branches. Aanvankelijk was dit in de vorm van maatwerk software, waarna dit evolueerde tot standaard ERP software voor diverse branches.

Brede oriëntatie

Doordat wij ons breed georiënteerd hebben in diverse softwaretechnologieën en branches, kunnen wij u te allen tijde deskundig en objectief adviseren. Samen met onze gebruikers, hebben wij gekeken naar de automatiseringsbehoeften binnen de branches. Wij hebben ons verdiept in de wensen en eisen van gebruikers en kennis verzameld van vele bedrijfsprocessen. Onze branchespecifieke ERP software is zo voor en door de eindgebruiker ontwikkeld en voor uw medewerkers een gebruiksvriendelijk hulpmiddel bij de dagelijkse werkzaamheden.

shutterstock_273258908

Bezoek ons in Veghel!

shutterstock_256134259

Gedegen vakmanschap

Dankzij gedegen vakmanschap, betrokkenheid bij de klanten en gevoel voor kwaliteit is ons bedrijf gestaag gegroeid tot een allround systeemhuis waar continuïteit de boventoon voert. Door een intensieve samenwerking met onze gebruikers, volgen wij de ontwikkelingen op de voet en blijft onze ERP software voldoen aan de allerlaatste eisen en up-to-date met de nieuwste trends. En omdat wij de softwareontwikkeling in eigen beheer hebben, kunnen wij indien nodig, een stuk meerwerk leveren om u de flexibiliteit te bieden die u nodig heeft.

Onze partners

Bezoek ons in Veghel

Het hoofdkantoor is gevestigd in Veghel, daarnaast hebben wij een vestiging in Capelle aan den IJssel en een samenwerkingspartner in België. Op deze kantoren tezamen zijn meer dan 75 werknemers dagelijks werkzaam voor alle klanten die onze ERP software gebruiken. Ons klantenbestand bestaat momenteel uit meer dan 750 klanten in diverse branches.

Uw persoonlijke partner in branchesoftware