Ervaren en deskundige consultants
leren u succesvol te werken
met onze software

Leuk dat u ons wilt leren kennen!

We nemen zo spoedig mogelijk contact op.

EEN PARTNER WAAR U OP KUNT BOUWEN

Om er voor te zorgen dat u optimaal gebruik kunt maken van onze ERP software, leveren wij ook alle daarbij horende service, zoals: consultancy, opleiding en ondersteuning. Diensten met uiteindelijk als doel uw ERP systeem zo efficiënt mogelijk en volledig naar wens in te zetten in uw organisatie. Alvorens u overgaat tot aanschaf van onze software zullen wij samen met u kijken hoe de ICT behoefte van uw organisatie vertaald kan worden naar onze software oplossingen. Samen met u kijken we naar de werkprocessen in uw organisatie. Een optionele mogelijkheid is het laten uitvoeren van een vooronderzoek.

verhuursoftware

Consultancy

Na de aanschaf is het onze taak u te helpen bij het in gebruik nemen van de ERP bedrijfssoftware. Een juiste implementatie zorgt voor het succes van onze software binnen uw organisatie. De implementatie wordt verricht aan de hand van een projectplan welke onze projectleider samen met u heeft opgesteld. De implementatie bestaat uit installatie, inrichting, conversie, opleiding en nazorg en wordt verricht door onze consultants. Behalve tijdens de implementatie, komen onze consultants ook bij onze bestaande klanten. Binnen uw organisatie wilt u natuurlijk zoveel mogelijk uit uw AGP systeem halen, waarbij een bezoek van een consultant erg nuttig kan zijn.

Onze consultants komen oorspronkelijk vaak zelf uit uw branche en hebben reeds vele implementaties verricht. Hun vergaande kennis van de software en van uw branche zorgt voor een unieke combinatie om uw organisatie het beste van dienst te kunnen zijn.

Opleiding

Het beste uit uw ERP bedrijfssoftware halen, hangt samen met de kennis en kunde van uw medewerkers. Wij hechten er daarom veel waarde aan om u en uw medewerkers vertrouwd te maken met onze software. Wij werken nauw met u samen om uw organisatie en uw medewerkers zo snel mogelijk op weg te helpen met de nieuwe software. Dankzij de consistente en eenvoudige werkwijze raken uw medewerkers snel vertrouwd met de software en kunnen zij, na opleiding gegeven door onze consultants, direct aan de slag. Naast een gedegen opleiding tijdens de implementatie, bieden wij ook de mogelijkheid tot tussentijdse trainingen en opfriscursussen.

De diverse opleidingen en trainingen kunnen zowel bij u op kantoor als bij ons op kantoor plaatsvinden, individueel of in groepsverband. Onze hoofdvestiging in Veghel biedt een compleet ingericht instructielokaal.

Handelsoftware
projectsoftware

Ondersteuning

Voor vragen over uw ERP bedrijfssoftware, kunt u terecht bij onze gespecialiseerde software helpdesk. Iedere werkdag staan onze medewerkers van de helpdesk voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden bij onduidelijkheden.  Deze helpdesk wordt beheerd door onze consultants die uw vragen betreffende de software en eventuele updates kunnen beantwoorden. Door de jarenlange ervaring binnen onze organisatie kunnen zij u snel en efficiënt te woord staan, zodat u direct verder kunt met uw dagelijkse activiteiten.

Heeft u vragen over uw netwerk en infrastructuur, dan kunt u terecht bij onze technische helpdesk. Deze afdeling is gespecialiseerd in het oplossen van technische storingen en biedt direct telefonische hulp op afstand en wanneer nodig komt één van onze medewerkers bij u op locatie.

Uw persoonlijke partner in branchesoftware