AGP versterkt de aanwezigheid van Kerridge Commercial Systems in Nederland

Januari 2018 – Kerridge Commercial Systems (KCS), een wereldwijde leverancier van software oplossingen aan de retail, groothandel en distributiemarkt, heeft een overeenkomst bereikt over de overname van AGP, gevestigd in Veghel.

AGP en Kerridge CS

KCS, met een hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk, biedt al software aan 14.000 klanten wereldwijd, met een aanbod van end-to-end ERP oplossingen met inbegrip van Supply Chain Management, Quote-to-Cash, Financieel Management, CRM, Warehouse Management, Transport Management, Business Intelligence en meer functionaliteiten specifiek voor de groothandel, retail en distributie sector.

AGP zal haar huidige oplossingen blijven onderhouden en ondersteunen. Dit betreft de volledige suite aan producten waaronder Trade, Rent, Projects en Installware.

In de loop van de tijd zullen zij de voordelen vanuit het KCS portfolio aan haar klanten introduceren, zoals geavanceerde e-commerce en Cloud diensten als onderdeel van een optioneel upgrade traject en optionele extra functionaliteiten. Om de huidige klanten van het ERP systeem nog beter te ondersteunen zal KCS de integratie van oplossingen van AGP bekijken.

Ian Bendelow, KCS Group CEO: “Als een belangrijke strategische overname in de Benelux zal dit onze aanwezigheid op het Europese continent versterken en zowel onze capaciteiten voor dienstverlening en ons productaanbod uitbreiden. AGP bevestigt onze visie en sluit aan bij onze bedrijfsstrategie om te focussen op de behoeften van handelaren, groothandelaren, detailhandelaren en distributeurs. Onze klanten zullen profiteren van een nog sterker lokaal team in Nederland ter ondersteuning van de behoeften van onze klant.”

Michiel Bakker, Director of Operations – KCS Benelux: ” Wij verwelkomen onze nieuwe collega’s en klanten. Het combineren van de 2 bedrijven versterkt onze kennis en ons aanbod van servicegerichte ERP-oplossingen en Cloud diensten in de dezelfde markten.

Voor vragen of meer informatie, neem contact met ons op.

www.kerridgecs.nl
www.agp.nl