First Impression en AGP Business Software

"Bij de ontwikkeling van nieuwe modules en functionaliteiten worden de gebruikers betrokken, hetgeen ons vertrouwen geeft in een goede samenwerking. Ook kunnen we meer opdrachten aannemen door het gebruik van AGP Rent, omdat nu beter inzicht hebben in onze capaciteit en planning. AGP Rent is verhuursoftware waarmee we nog jaren vooruit kunnen!"

Ook beter inzicht in uw capaciteit en planning? Vraag naar meer informatie

First Impression Audiovisueel

First Impression Audiovisueel BV is een totaalleverancier op het gebied van professionele licht-, geluid-, en beeldapparatuur. Niet enkel de verhuur van het materiaal, maar juist ook de creatieve vertaling van de behoeften en wensen van haar klanten, geeft de grote meerwaarde aan de verhuurprojecten van First Impression.  Dit zorgt ervoor dat First Impression een groot aantal bedrijven uit diverse branches tot haar klantenkring mag rekenen. De kernwaarden ‘Creativity – Full Service – Perfection – More Emotion’  zijn voor First Impression de kernwaarden  waarmee zij te allen tijde zorgen voor een goede eerste indruk. Deze kan je als bedrijf namelijk maar één keer maken en is van groot belang voor een uiteindelijk succesvolle relatie.

De keuze voor AGP Rent First Impression had aanvankelijk een automatiseringsoplossing gekozen voor haar verkoopactiviteiten. Deze aanbieder had hierbij aangegeven dat ze een module zou ontwikkelen ter ondersteuning van de verhuurprojecten. Dit bleek echter minder eenvoudig dan vooraf gedacht. Om deze activiteiten toch te kunnen automatiseren is First Impression opnieuw een selectietraject gestart. Snel werd duidelijk dat AGP Business Software een goede kandidaat was voor het leveren van de verhuursoftware voor First Impression.
Compleet inzicht “Om grip te houden op je marges is het erg belangrijk om compleet inzicht te hebben in alle projecten, zeker voor mij als Financieel manager. De voor- en nacalculatie functionaliteiten uit AGP Rent zijn voor mij dan ook een absolute toegevoegde waarde. Voorheen was er bijvoorbeeld geen goed inzicht in de hoeveelheid materialen die wij inhuurden voor bepaalde projecten, dankzij AGP Rent zijn dit soort zaken nu geheel inzichtelijk”, vertelt een enthousiaste Marcel Paulissen.
Betrokken partner “AGP Business Software is een betrokken automatiseringspartner, dit bewijst zij door te zorgen voor frequent persoonlijk contact en updates waarin wensen en behoeften van mij als gebruiker, aan de software worden toegevoegd. Ook bij de ontwikkeling van nieuwe modules en functionaliteiten worden de gebruikers betrokken, hetgeen ons vertrouwen geeft in een goede samenwerking en verhuursoftware waarmee we nog jaren vooruit kunnen”, aldus Marcel Paulissen.
Creativiteit De kernwaarden ‘Creativity – Full Service – Perfection – More Emotion’ zijn voor First Impression de kernwaarden waarmee zij te allen tijde zorgen voor een goede eerste indruk. Deze kan je als bedrijf namelijk maar één keer maken en is van groot belang voor een uiteindelijk succesvolle relatie. Om naast creatief en innovatief ook flexibel te blijven en grip te houden op alle processen rondom haar verhuurprojecten, maakt First Impression sinds begin 2010 gebruik van AGP Rent.