Mupla verpakkingen en AGP Business Software

"Door de gedwongen overstap was er wel wat weerstand om opnieuw het traject in te gaan. We hadden net gekozen voor Dolfijn en hadden gehoopt hier jaren mee vooruit te kunnen. In het begin was het een pittige strijd en veel werk, omdat je in korte tijd weer iets nieuws moet aanleren. Maar nu zien we duidelijk de voordelen. Je klant snel kunnen voorzien van de juiste informatie is zo belangrijk voor onze handel"

Ook snel juiste informatie kunnen leveren?

Mupla Groothandel in verpakkingen

Mupla Verpakkingen werd in 1987 opgericht als eenmanszaak door de heer Mulder sr. In 1994 stapt zijn zoon Harry Mulder als mede-eigenaar in de zaak en vestigen ze zich in hun huidige pand. Na het overlijden van de heer Mulder sr. (meestal Pa genoemd) in 2000, komen Harry en Marian Mulder aan het roer te staan. Mupla Verpakkingen is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende verpakkingsgroothandel in de Benelux. Centraal gelegen in het Land van Maas & Waal in de directe nabijheid van de A15 tussen Tiel en Nijmegen. Mupla Verpakkingen levert alle verpakkingsmaterialen van een eenvoudige draagtas tot een full-color bedrukte doos met interieur, van een specialistische industriële verpakking tot een standaard boterhamzakje. Mupla Verpakkingen is daarnaast de specialist als het gaat om kerstdozen, flesgeschenkdozen, kistjes, manden en vulmateriaal.

Snel inzicht in je klant Snel reageren en snel leveren! Alles draait om snelheid! AGP Trade brengt je heel snel bij alle specifieke klantinformatie. “Je klant snel kunnen voorzien van de juiste informatie is zo belangrijk voor onze handel. Als de klant belt, zoek ik ondertussen zijn digitale klantkaart op en ik kan mijn klant direct antwoord geven op al zijn vragen!”, vertelt de heer Mulder enthousiast. Daar heb je software voor! Software is een tool die je ondersteunt in je dagelijkse werkprocessen en je snel inzicht geeft in belangrijke informatie. Hoe meer informatie je kunt opslaan, hoe beter je informatievoorziening is naar de klant.
Uitgebreide functionaliteit AGP Trade is strak in het controleren en signaleren van fouten. Als je iets fout dreigt te doen, dan krijg je direct een waarschuwing met de consequenties. Het systeem behoedt je vooraf voor het maken van fouten en vervolgfouten. De heer Mulder: “In het begin was AGP Trade soms wat complex voor ons klein bedrijfje, maar het went. We leren steeds meer, het pakket biedt veel functionaliteit en die moet je eigen maken. En doordat de mogelijkheden worden geboden, ga je ze ook gebruiken. Zo zijn we overgestapt naar digitaal factureren met AGP Trade. Dit werkt heel eenvoudig. Inmiddels versturen we 99% van onze facturen digitaal en zijn onze frankeerkosten per jaar gedaald van € 1.600 naar € 400.”
Goede tool voor de verpakkingsbranche Waarom zou een verpakkingsbedrijf de keuze moeten maken voor AGP? Volgens de heer Mulder bevat AGP Trade alle tools die een verpakkingsgroothandel nodig heeft. "Alle informatie is gemakkelijk te vinden en dat maakt je heel transparant naar je eigen klanten. De software doet wat hij moet doen en biedt alle functionaliteit voor de dagelijkse werkprocessen in de verpakkingsbranche. Maar heb niet de illusie dat je klaar bent als je goede software koopt! Het is vooral de club die erachter staat…"
Levenslange partner “Het klikt gewoon met de mensen van AGP”, vertelt de heer Mulder. Voor hem zijn het persoonlijk contact en de persoonlijke benadering belangrijke aspecten voor de relatie met AGP. Je maakt de keuze voor AGP, niet alleen voor de software, maar ook voor de mensen en het bedrijf. “AGP geeft mij het gevoel dat niks te veel is. Er wordt gecommuniceerd en problemen worden opgelost. Het contact met de consultants, de support van de helpdesk, het is een familiaire cultuur en altijd heel gelijkwaardig. Ze laten je niet spartelen; ze blijven meekijken en je ondersteunen en als er wat is, dan word je ook oprecht serieus genomen. De keuze voor AGP is zondermeer de beste keuze geweest!”