Twepa verpakkingen en AGP Business Software

“Je kunt al je activiteiten administreren in het systeem en de informatie eruit halen die je nodig hebt. AGP is een echte partner: duidelijke afspraken, eerlijk en open communiceren, geven en nemen, luisteren naar de klant. Een echte lange termijn relatie!”

Ook op zoek naar een lange termijn relatie? Neem contact met ons op!

Twepa Verpakkingsgroothandel

Een echt familiebedrijf dat is opgericht in 1929 en in 2004 door de gebroeders Coen en Rik Brinkman, de huidige eigenaren, is overgenomen van hun ooms en tantes. Een gedreven organisatie met meer dan 53.000 producten in het assortiment en een oneindig aantal mogelijkheden om deze producten samen te stellen en te bedrukken. In 1990 is de Twentsche Dozencentrale als zusterorganisatie van Twepa opgericht. Hier vindt men een ruim assortiment kartonnen verpakkingen en verpakkingsmaterialen. Er liggen meer dan 2 miljoen dozen op voorraad in meer dan 750 verschillende maten.

Nuchtere, open en eerlijke mentaliteit Wanneer je bij het Twentse bedrijf binnenstapt, voel en zie je direct de nuchtere, eerlijke en open mentaliteit van dit bedrijf. De winkel is heel gestructureerd ingedeeld in de vijf productgroepen die ze voeren: verpakkingen, kantoorartikelen, schoonmaakartikelen, disposables en bedrijfskleding. Vanaf de winkelvloer kijk je zo in het open magazijn, net als bij een open keuken in een restaurant.
Product functionaliteit Twepa is gestart met een zeer uitgebreid pakket. Ze kozen onder andere voor de modules Documentmanagement, Uitgebreid Magazijn, Productie en Assemblage en AGP Financieel. Echter de module Productie bleek niet helemaal voldoende voor de productieactiviteiten van Twepa, hiervoor was meerwerk nodig. In februari, mei en augustus 2015 zijn er verschillende sessies geweest tussen AGP en Twepa om deze module verder te ontwikkelen. Deze uitbreiding is opgeleverd in januari 2016.
Tevredenheid De acceptatie van AGP Trade intern is groot. Dit komt omdat er goed gecommuniceerd wordt door AGP, verwachtingen goed worden gemanaged en er voldoende ondersteuning wordt geboden. Rik Brinkman vertelt: “De strippenkaart van AGP biedt ons echt een meerwaarde! Hiermee hebben we regelmatig een consultant over de vloer, kunnen we snel schakelen en aan het eind van de dag hebben we echt vooruitgang geboekt.”
Partnerschap Twepa was op zoek naar een partner die paste bij hun visie en hun manier van werken. Een partner met wie ze zich konden identificeren. Een tevreden Rik Brinkman sluit af met: “We hebben het gevoel dat we in AGP een echte partner hebben gevonden. Duidelijke afspraken, eerlijk en open communiceren, geven en nemen, luisteren naar de klant. Kortom: als we ergens voor gaan, dan gaan we er samen voor! Een echte lange termijn relatie!