Functionaliteiten

Relatiebeheer en CRM Relatiebeheer en CRM Al uw relatiegegevens centraal beheren en onderhouden. Waardevolle informatie over uw klant is actueel beschikbaar binnen de verschillende modules.
Inkoop Inkoop Beheer het volledige inkoopproces en behoud controle over uw volledige supply chain
Verkoop Verkoop Uw commerciële afdeling administratief ondersteund met de verkoopmodule.
Artikel- en voorraadbeheer Artikel- en voorraadbeheer Overzichtelijke en accurate controle over uw voorraad, voorraadniveaus en goederenbewegingen.
Vaste activa Vaste activa Deel activa in groepen in. Bij de facturatie wordt automatisch in de registratie van het vaste activum de verkoop verwerkt en de afschrijving wordt hierop afgestemd.
Logistiek Logistiek Efficiënte en inzichtelijke afhandeling van al uw leveringen.
Productie en assemblage Productie en assemblage Ondersteuning van de uitgebreide administratieve registratie van de (deel)productie van artikelen.
Werkplaats Werkplaats Assemblage-, keurings-, reparatie-, en onderhoudswerkzaamheden registreren en eventueel aan klanten door te belasten indien gewenst.
Intercompany Intercompany Geautomatiseerde ondersteuning in de afhandeling van de in- en verkooporders, pakbonnen, en facturatie tussen verschillende bedrijfsadministraties.
EDI EDI Elektronisch berichtenverkeer voor het uitwisselen van o.a. inkooporders, verkooporders, voorraadniveaus en facturen middels EDI of XML-berichten.
Documentmanagement Documentmanagement Centraal en digitaal documenten opslaan en koppelen aan relaties, orders, facturen en offertes.
Managementrapportages Managementrapportages Uitgebreide analyses en rapportages snel inzichtelijk voor geïnformeerde en adequate bedrijfsbeslissingen.
Financiële administratie Financiële administratie Geïntegreerde financiële administratie met o.a. grootboek, crediteuren en debiteurenadministratie.
Geïntegreerde webshop Geïntegreerde webshop AGP Trade bevat diverse webtools voor vertegenwoordigers, klanten, servicemonteurs en uw magazijnmedewerkers, net als een B2B/B2C webshop.
Service Service Overzichtelijk beheren van registratie en planning van serviceaanvragen en inzet van servicemonteurs.
WMS WMS Beheer en controleer iedere fase van goederenbewegingen in uw magazijn, van binnenkomst tot verzending.

De voordelen voor u

Gebruiksvriendelijke software
Afgestemd op uw bedrijf
Volledige integratie
Modulaire opbouw
Actueel inzicht
Accurate rapportages
Optimaal magazijnbeheer
Tijdwinst