Functionaliteiten

Relatiebeheer en CRM Relatiebeheer en CRM Al uw relatiegegevens centraal beheren en onderhouden. Waardevolle informatie over uw klant is actueel beschikbaar binnen de verschillende modules.
Artikelbeheer Artikelbeheer Met deze unieke softwaremodule kunt u dagelijks volautomatisch de nieuwe artikelen en de nieuwe prijzen van de groothandels inlezen.
Bestellen en inkoop Bestellen en inkoop Beheer het volledige inkoopproces en behoud controle over uw volledige supply chain.
Offerte Offerte Vanuit het offerteprogramma heeft u rechtstreeks toegang tot het debiteuren-, relatie-, artikelen- en artikelcombinatie bestand.
Barcodescanning Barcodescanning Met deze module hebt u een tool in handen waarmee snel en efficiënt gewerkt kan worden. Door deze module wordt o.a. automatische facturering en eenvoudige inventarisatie mogeljik.
Voorcalculatie Voorcalculatie Maak in een mum van tijd een perfecte calculatie, offerte, eindbladen en materiaallijsten.
Urenregistratie Urenregistratie Een duidelijk urenoverzicht biedt u waardevolle en bruikbare informatie. De basisgegevens van de urenadministratie bestaan uit werknemers, werksoorten, arbeidspatronen, projecten en storingsdiensten.
Contracten en service Contracten en service Biedt de mogelijkheid garantie-, onderhoud- en storgingsgegevens van installaties vast te leggen. Onder installaties kan o.a. centrale verwarming, beveiliging, computers en telefoon centrales verstaan worden.
Grafisch planbord Grafisch planbord Het digitale grafische planbord is een optie voor de modules werkbonnen en service- en onderhoudsadministratie. U hebt direct een duidelijk overzicht van de afspraken.
Mobiele werkbon Mobiele werkbon De mobiele oplossing zorgt voor wel 25% efficiënter werken. De applicatie is een offline systeem voor het plannen en uitvoeren van digitale werkbonnen.
Koelmiddelen registratie Koelmiddelen registratie Voldoe aan de wetgeving en registreer en rapporteer eenvoudig de aankoop en het verbruik van koelmiddelen.
Beveiliging Beveiliging Speciaal voor de beveiligingsinstallateurs. De meerwaarde is dat de relatiegegevens zijn gekoppeld aan de gegevens van één of meerdere beveiligingsinstallaties.
Documentmanagement Documentmanagement Centraal en digitaal documenten opslaan en koppelen aan relaties, orders, facturen en offertes.
Financiële registratie Financiële registratie Geïntegreerde financiële administratie met o.a. grootboek, crediteuren en debiteurenadministratie
Dossieradministratie Dossieradministratie Met deze administratieve module kunt u een goed inzicht krijgen in de begrotingen en kosten van uren, reiskosten, materiaalkosten en overige kosten.
Facturering Facturering Een module om eenvoudig facturen uit te draaien. De module is direct gekoppeld met alle overige modules.
Materieelbeheer Materieelbeheer Tijd en geld besparen door uw materieel te registreren, te volgen en op tijd te onderhouden! Materieelbeheer geeft u de mogelijkheid al uw materieel bij te houden.
Nacalculatie Nacalculatie Met de nacalculatie kunt u het werk (project) voortdurend blijven volgen, zodat altijd de meest actuele informatie per project beschikbaar is, want met een goede projectadministratie is geld te verdienen.
Voorraad Voorraad Met een goede voorraadregistratie kunt u geld kunt besparen. De behoefte om materialen vanuit voorraad af te geven of retour te ontvangen zal altijd blijven bestaan.
Werkbonnen Werkbonnen Werkbonnen zijn een hulpmiddel voor de planning en voor de monteurs, alsmede voor de registratie van de gemaakte kosten (uren, materialen, reis uren, diversen).

De voordelen op een rij

Up-to-date met 2BA
Gegevens maar één keer invoeren
Afgestemd op uw branche
Mobiele werkbonnen
Accurate rapportages
Actueel inzicht
Snelle uitwisseling van gegevens
Tijdwinst