Functionaliteiten

Relatiebeheer en CRM Relatiebeheer en CRM Al uw relatiegegevens centraal beheren en onderhouden. Waardevolle informatie over uw klant is actueel beschikbaar binnen de verschillende modules.
Voor- en nacalculatie Voor- en nacalculatie Maak in een mum van tijd een perfecte calculatie, offerte, eindbladen en materiaallijsten.
Inkoop Inkoop Op eenvoudige wijze bestellingen en aanvragen plaatsen bij uw leveranciers. Met behulp van het besteladvies gaan bestellen bij de goedkoopste leverancier voor het artikel.
Projectadministratie Projectadministratie Met projectadministratie hebt u inzicht in de opbrengsten, kosten en marges van één of meerdere projecten.
Voorraadadministratie Voorraadadministratie Met een goede voorraadregistratie kunt u geld kunt besparen. De behoefte om materialen vanuit voorraad af te geven of retour te ontvangen zal altijd blijven bestaan.
Urenregistratie Urenregistratie Na het uitvoeren van een opdracht kunnen de gerealiseerde uren en gemaakte kosten worden vastgelegd en eventueel in het contract worden bijgesteld in verband met nacalculatie.
Vaste activa Vaste activa Deel activa in groepen in. Bij de facturatie wordt automatisch in de registratie van het vaste activum de verkoop verwerkt en de afschrijving wordt hierop afgestemd.
Verhuur Verhuur Materieelstukken projectmatig of direct verhuren, waarbij de verhuurde materieelstukken in de planning worden geregistreerd. Via een directe koppeling is het mogelijk werkbonnen aan te maken.
Service Service Servicebeurten, onderhoudscontracten en storingen kunnen snel en simpel ingevoerd en afgehandeld worden.
Digitale werkbon Digitale werkbon Monteurs zien de werkbonnen die aan hen toegewezen zijn. De monteur pakt de werkbon op en registreert de werkzaamheden. Klant kan de werkbon ondertekenen en deze staat dan direct klaar als factuur.
Productie Productie Vastleggen van zowel voor- als nacalculatiegegevens per deelproject of productieopdracht.
Digitale weekstaten Digitale weekstaten Uren kunnen door de medewerker op het web worden ingevuld en daarna direct worden geautoriseerd. Wanneer verlofaanvragen zijn goedgekeurd, komen deze automatisch in de weekstaat.
Verlofaanvragen Verlofaanvragen Per medewerker het saldo vakantie en Adv-dagen te registreren en voorschotten, vergoedingen en dagen te boeken.
Elektronische berichten Elektronische berichten Elektronisch berichtenverkeer voor het uitwisselen van o.a. inkooporders, verkooporders, voorraadniveaus en facturen middels EDI of XML-berichten.
Documentmanagement Documentmanagement Centraal en digitaal documenten opslaan en koppelen aan relaties, orders, facturen en offertes.
Managementrapportages Managementrapportages Uitgebreide analyses en rapportages snel inzichtelijk voor geïnformeerde en adequate bedrijfsbeslissingen
Financiële administratie Financiële administratie Geïntegreerde financiële administratie met o.a. grootboek, crediteuren en debiteurenadministratie.
Klantenportaal Klantenportaal Klanten kunnen zelf op uw website inloggen en bijvoorbeeld storingen melden. Meldingen kunnen vervolgens in werkopdrachten worden omgezet. De klant kan ook zien wanneer een monteur gepland is.

De voordelen voor u

Actueel inzicht
Afgestemd op uw bedrijf
Volledige integratie
Modulaire opbouw
Accurate rapportages
Grafisch planbord
Tijdwinst
Uitgebreide webtoepassingen